Térkő

TURISZTIKAI PROJEKT ÉRTÉKELŐ ÉS KÖVETŐ RENDSZER

 

A Magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése pályázat Záró beszámolójának benyújtására szolgáló felület a Turisztikai Projekt Értékelő és Követő Rendszer, a TÉRKŐ.
Záró beszámolót a TÉRKŐ rendszeren keresztül 2021. április 21-től lehet benyújtani.
Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi dokumentumokat, mert ezek a Záró beszámoló benyújtásához szükséges információkat, teendőket tartalmazzák.

 

 

 

Nyilatkozatok a Záró beszámolóhoz

Itt találja azokat a nyilatkozatokat, amelyekre szüksége lehet a Záró beszámoló benyújtása során. Csak azokat a nyilatkozatokat használja, amelyekre szüksége van a Záró beszámoló benyújtásához. A nyilatkozatot letöltés után lehet elektronikusan kitölteni, ezt követően nyomtassa ki, írja alá, majd szkennelje be. (A kinyomtatott nyilatkozat kézzel is kitölthető.) A beszkennelt nyilatkozatot a TÉRKŐ rendszerbe kell majd feltölteni.

 

Amennyiben a pályázati adatlapon szereplő tevékenységi köröket módosítania szükséges, úgy az alábbi nyilatkozatot töltse le, majd elektronikusan töltse ki, ezt követően nyomtassa ki, írja alá, majd szkennelje be. (A kinyomtatott nyilatkozat kézzel is kitölthető.) A beszkennelt nyilatkozatot e-mailben küldje el az ugyfelszolgalat@kisfaludyprogram.hu címre, a levél tárgyában a Tevékenység módosítása megnevezéssel.

 


 

Kapcsolat

Amennyiben a Záró beszámoló benyújtásával kapcsolatban kérdése van, keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken, munkatársaink készséggel segítenek Önnek.

Ügyfélszolgálat

 Telefon: +36 1 445 2676

E-mail: ugyfelszolgalat@kisfaludyprogram.hu