Pályázati felhívások

 

Elérhetőek a Népzenészek támogatása című pályázati felhívás mellékletei

A Népzenészek támogatását célzó pályázati felhívás kötelezően benyújtandó mellékletei, pályázati adatlap, az átláthatósági nyilatkozat és a De minimis nyilatkozat 2020. szeptember 15-től elérhető.

Pályázati adatlap
Kérjük, a pályázati adatlap kitöltése során vegyék figyelembe, hogy annak második fejezete tartalmazza a pályázói nyilatkozattételi kötelezettségeit összefoglaló pontokat. A pályázati adatlap akkor fogadható el, ha az adatlap és annak részét képező nyilatkozat is kitöltésre és cégszerűen aláírásra kerül.

Átláthatósági nyilatkozat
Az átláthatósági nyilatkozat benyújtása az egyéni vállalkozók és egyéni cégek esetében nem szükséges. Minden más esetben cégszerűen, kitöltve eredeti példányban szükséges benyújtani a nyilatkozatot.

De minimis nyilatkozat
A De minimis nyilatkozat benyújtása minden pályázó részéről kötelező, még abban esetben is, ha az a pályázóra tekintve nem releváns. Ebben az esetben csak a fejléc kitöltése és a nyilatkozat cégszerű aláírása szükséges.

Minden mellékletet postai és elektronikus úton is szükséges benyújtani a Pályázati Felhívás G. fejezetében foglaltak szerint.

A pályázatok benyújtására 2020. szeptember 18. és október 16. közötti időszakban van lehetőség.

Pályázati Felhívás
Pályázati adatlap és nyilatkozat
Átláthatósági nyilatkozat
De minimis nyilatkozat


 

Megjelent a Népzenészek támogatása című pályázati felhívás

A pályázat célja a Magyarországon alkotó és élő népzenészek és előadóművészek támogatása kulturális tevékenységük megőrzése és fenntartása érdekében.

A felhívás keretösszege 200 millió forint, amelyre támogatási igényt 2020. szeptember 18. és október 16. közötti időszakban van lehetőség benyújtani elektronikus és postai úton.

A felhívásra életvitelszerűen Magyarországon élő és alkotó, Magyarországon állandó lakóhellyel és magyar állampolgársággal rendelkező, legalább öt éves szakmai múlttal rendelkező, nagykorú előadók, zenekarok vagy az e feltételeknek megfelelő előadók közreműködését biztosító, képviseletükben eljáró jogi személy, egyéni vállalkozó vagy egyéni cég pályázhat.

A Pályázati felhívás 2020. szeptember 11. napjától érhető el a www.palyazat.kisfaludyprogram.hu oldalon.

A pályázat keretében kötelezően benyújtandó mellékletek 2020. szeptember 15-ét követően lesznek elérhetőek.

Felhívás


 

Megjelent a Muzsikáló Magyarország 2020-2021 című pályázati felhívás

A pályázat célja, hogy támogassa és népszerűsítse a magyarországi hagyományos éttermi cigányzenét.

A felhívás keretösszege 800 millió forint, amelyre támogatási igényt 2020. szeptember 10. és szeptember 30. közötti időszakban van lehetőség benyújtani kizárólag postai úton.

A felhívásra cigányzenekarok nyújthatnak be pályázatot tagjainak támogatására. A programban a 18. életévüket betöltött zenészek vehetnek részt. A pályázat vonatkozásában a cigányzenekar 4-5 fő természetes személyből álló, cigányzenei előadói szolgáltatást nyújtó, vonósokból, klarinétosból, cimbalmosból álló zenekar.

A Pályázati felhívás, valamint a kötelezően benyújtandó mellékletek és segédletek 2020. szeptember 10. napjától érhetőek el a www.palyazat.kisfaludyprogram.hu oldalon:

Pályázati felhívás
Pályázati adatlap
Személyi adatlap
Adatkezelési nyilatkozat
Hozzájáruló nyilatkozat


 

Megjelent a szabadvízi strandok fejlesztését célzó pályázati felhívás

A Magyar Turisztikai Ügynökség Magyarország Kormányának támogatásával 2017-ben indította el a strandfejlesztési programot, amelynek célja, hogy 2030-ig az összes szabadvízi strand megújuljon.

A Kisfaludy Strandfejlesztési Konstrukció IV. ütemének célja a Balaton, Velencei-tó, a Dunakanyar, valamint a Duna és Tisza folyók magyarországi szakaszán lévő, természetes fürdőhely üzemeltetési engedéllyel rendelkező strandok fenntartható fejlesztése, turisztikai vonzerejének növelése és európai szinten is versenyképessé tétele.

A felhívás keretösszege 3 milliárd forint, amelyre támogatási igényt 2020. szeptember 1. és szeptember 30. közötti időszakban van lehetőség benyújtani kizárólag postai úton.

A Pályázati felhívás, valamint a kötelezően benyújtandó mellékletek és segédletek 2020. augusztus 25. napjától érhetőek el a www.palyazat.kisfaludyprogram.hu oldalon:

Pályázati felhívás
Pályázati adatlap
Támogatási igény benyújtásához csatolandó mellékletek

Általános segédletek:

1. Egységes arculati kézikönyvek és mellékletek:

Balaton
Velencei-tó
Dunakanyar
Tisza/Tisza-tó

2. Családi/családbarát vizesblokk kialakításának követelményei

3. Fenntartási jelentés

Fenntartási jelentés sablonok

 

A felhívás kapcsán felmerült kérdéseket a http://info.kisfaludyprogram.hu/kapcsolat oldalon keresztül van lehetőség elküldeni.